Mama-tid och F12 – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

Mama-tid och F12

Ibland är det skönt att vara hemma själv med tjejerna, det blir på något sätt mer avslappnat, saker tar den tid det tar, jag stressar inte lika mycket med att få undan i köket, vi hjälps åt och gör det tillsammans. Det blir lätt när man är alla hemma att vi passar på att fixa annat medan den andra passar barn…är man ensam har man inget val, utan man trappar ner på tempot. Millie och Maja har varit på strålande humör, vilket i och för sig underlättar en hel del. Maja är fortfarande hängig, så vi får se hur det blir med skolan imorgon.

När Liten var lagd tappade jag upp ett hett bad och sjönk ner med ett vidöppet badrumsfönster, fridfullt att höra regndropparna på altan taket och fåglarna som kvittrade. Nu har jag kört kvällarna tre kvällar på raken, ska bli skönt att åka och träna imorgon efter vår sommarfest på jobbet med barn och föräldrar och komma hem när alla kvällsbestyren redan är gjorda.

Jag fick en rolig inbjudan från Glossybox idag om sommarfest på F12 ikväll klockan 21. Terassen skulle förvandlas till en skönhetssalong. Hade inte varit fel att lyxat till det lite så här på onsdagen…men Magnus är ju borta och Emma är på Gröna Lund med kompisar dvs ingen som kunde vara här med tjejerna.  Jag ligger här hemma under täcket istället, så där varm och mjuk efter det heta badet.

Hoppas att du har haft en fin dag!

Kraaaam

J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.