Hallelulja dagen är över! – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

Hallelulja dagen är över!

Idag har det varit en sån där dag då jag har fått massor gjort, men ingenting av det som jag hade tänkt att göra. Någon annan som har såna dagar ibland? Jag har inte ens hunnit ringa de två samtal som skulle betas av idag…står nu på prio ett listan i morgon.

Morgonen började ju med att jag blev tvungen att åka till Kommunhuset och hämta tre lådor med papper till skrivaren/kopiatorn för att verksamheten skulle kunna fungera som den skulle. Sen snabbt hem, planering och tillbaka till jobbet.

Vid lunch ringer Maja och är hängig, bara att åka och skjutsa hem henne och sen tillbaka till jobbet. Magnus blir sen även idag, så halv fyra hämtade jag Millie som sedan fick hänga hos mig på jobbet. Som tur var så gick sista barnet klockan fem, underbart skönt att slippa sitta kvar till halv sex. Eftersom Maja gick hem från skolan och är hängig så blir det ingen sommarfest med klassen på Grisslinge Havsbad, men jag gråter inga tårar över det, inte efter en sån här dag och med tanke på vädret.

Maja har önskat köttfärspaj i flera veckor så vad gör man inte för sina hjärtan när de inte mår bra...köttfärspaj så klart! Själv så känner jag mig smått svimfärdig och längtar till barn sover och jag kan krypa ner under täcket och titta på säsongsavslutningen av bästa Grey´s Anatomy.

Mamma! Titta spindeln i taket!

Hua, stoooj spindel!

Nu paj och lek innan sängen.

Kraaam

J

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.