The life of rosengren

En glossy morsdag!

Fortsätter med det här med att vara insnöad…ÄLSKAR ju min Glossybox som dimper ner här hemma en gång i månaden. Likt ett litet barn på julafton kastar jag mig över den fina boxen och sliter upp rosetten som man så omsorgsfullt har knutit…jag har bestämt mig för att nästa box (som borde komma de närmsta dagarna), ska jag varsamt bära till köksbordet och långsamt, nästan högtidligt, knyta upp rosetten, sedan försiktigt vika undan pappret och forma munnen till ett ”O”.

Därför så var det nästan som om någon där uppe har tänkt lite extra på just mig nu när Mors Dag närmar sig…kolla in vad jag hittade i min inbox! In och läs mer HÄR!

Lite så där lagom dramatiskt så suckade jag och ”O:ade” extra högt så att Magnus skulle höra mig och fråga ”Vad är det?” Med en liten sexig touch så läste jag upp ovanstående information om Mors Dag lådan och precis som jag hoppades på att han skulle säga, så utbrister han: ”Men älskling, beställ den nu, den kan du få av mig.”

My hero and man…my true love.

Kraaam

J

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.