En musikalisk morgon – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

En musikalisk morgon

Harmoni så här på lördagsmorgonen… Millie skrotar runt och Magnus är på väg till gymmet för att träna. Vår bröllopsmix ljuder ur högtalarna, just nu “Every Rose Has Its Thorn” fast en cover med Miley Cyrus…säga vad man vill om henne, men den låten gör hon suveränt bra…vårregnet faller sakta utanför fönstret…

Millie och jag delade på protein- och bananpannkakorna som var kvar sedan igår till frukost, men idag slopade vi det nyttiga och gick direkt på sockret…SYLT på, saknade bara grädden.

Idag kör jag en träningsfri dag, Millie och jag ska möta upp Magnus i Hammarby Sjöstad lite senare för att köpa vårskor till Millie på Adidas Outlet. Sen får vi se vad dagen bjuder på…är lite sugen på att åka till Arlanda och V S butiken (den ligger i terminal 5 EFTER säkerhetskontrollen…visst går det väl att komma dit fast man inte ska ut och resa?), men då blir det en heldagsutflykt. Lite skönt att inte ha allt planerat, veckodagarna är annars så förbaskat inrutade i rutiner och jobb.

Nu ska min lilla hjälpreda och jag bädda rent och städa medan vi funderar lite till på vad vi vill göra…

Hoppas att du får en fin lördag!

Kraaam

J

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.