Pannkakor och städ – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

Pannkakor och städ

God morgon!

Påsken fortsätter och ännu en kväll blev tidig, vi måste vara rätt så slitna för vi däckar båda som två klubbade sälar. Men helt underbart att få sova, ångrar mig bittert att jag inte tog ledigt hela påsklovet också…hade behövt det!

Vi börjar dagen med en rejäl proteinpannkaksfrukost.

Idag är det Magnus som kör första passet på gymmet nu vid tio snåret när de öppnar borta på SATS Värmdö. Jag och Millie ska städa, eller hon ska sova och JAG ska städa. En timme innan det är min tur ska jag ladda ytterligare med en shake med långsamma kolhydrater för att orka konditionsdelen av passet.

 

Millie vill helst använda en stor gaffel när hon äter.

Så fort värmen kommer och snön smälter lite mer så ser jag fram emot mysiga bruncher på Siggesta Gård med “lilla familjen”. Nu vill man ju bara dra täcket över huvudet med tanke på all snö vi har på tomten…som definitivt kommer att ligga kvar fram tills i maj…

Kraaam

J

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.