En dröm – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

En dröm

om att få vara med och skapa, en dröm att få skapa ett nytt hem, en dröm om att få vara med i kulisserna och se något stort växa fram…det är amazing, frustrerande, energikrävande, tålamodskrävande, tidskrävande, roligt och häftigt..alla känslorna på en och samma gång…

Efter att ha jobbat i nio timmar, med vetskapen om att behöva vara på jobbet igen klockan 06.30 imorgon bitti för nio timmar till, så var jag inte supertaggad inför kvällens möte. Men så fort vi satte igång så var tankeverkstan het, hur kan katalogen se ut, vilka hus använder vi, hur börjar vi, hur tar vi nästa steg, vad fattas och vad har vi…det är tur att jag har världens bästa man som när min hjärna inte orkar mer, tar hans vid…ett steg framåt igen ikväll, spänningen tätnar allt närmre målet vi kommer. Varför välja den enkla vägen när man kan ta den lite längre, där man  får vara med i processen och skapa. Det är sällan jag väljer den enkla vägen, jag suktar efter utmaningarna och som tur var så har jag hittat min likasinnade.

Mr. B lämnade oss och min hjärna går på högvarv, oavsett hur trött jag är så vet jag att det inte kommer bli lätt att somna ikväll…

Kvällens inspiration

Kvällens tillbehör till köttfärspajen

Längtan till det första spadtaget är stor, ska bli en otrolig resa att få dokumentera här i bloggen, måste bara ta oss dit först. 😉 Som sagt…varför ta den enkla vägen när man kan hitta fler utmaningar på den långa? Och dessutom faktiskt lära sig hur man bygger ett hus och hur man formar en tilltalande katalog.  Cooolt!

Kortslutning…måste ladda om tills imorgon, over and out!

Kraaam

J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.