Nu är jag så trött… – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

Nu är jag så trött…

på denna eviga kyla. Fy, blä, usch och uuurk, charmen med att bo på landet är inte alltid så himla mysigt, speciellt inte i vårt lilla svarta hus på berget med egen brunn. Blev så glad och gjorde hoppsa steg hela vägen uppför berget i den hårt packade snön när jag insåg att septitanken äntligen var tömd, mindre glad blev jag sedan när jag öppnade dörren och möttes av den härliga avloppsstanken som blir om man inte har stängd badrumsdörren samma dag som en tömning är gjord…ännu mindre glad blev jag när jag insåg att vattnet hade frusit…

Det är tur att humöret svänger snabbt ibland för vattnet kom ganska direkt igång igen efter det att jag hade tryckt på kupévärmaren som hela tiden står beredd under huset vid röret…dessutom så försvann avloppsdoften efter några spolningar, vädring och ett underbart doftljus som luktar nytvättat.

Allting har ju alltid en lösning…imorgon får vattnet stå och droppa under dagen om det ska bli så här kallt igen.

Ö-livet när det är som mest charmigt, NOT!

JAG VILL HA SOL OCH VÄRME NU, JAG ÄR SÅ FÖRBANNAT TRÖTT PÅ VINTER OCH ATT HELA TIDEN FRYSA OAVSETT HUR MYCKET KLÄDER JAG SÄTTER PÅ MIG.

Men nu har vi det mysigt vid brasan som sprakar, Millie och Maja som busar och de vita snötäckta granarna gnistrar vackert i månens sken.

Jag ska tappa upp ett hett bad och låta kroppen vila. Imorgon väntar en lång dag, mentalt, p l a n e r i n g s d a g , tror att ett glas bubbel kan vara på sin plats när jag kommer hem. Imorgon kommer även Sofia, Magnus hämtar upp henne i stan vid fem, jag hämtar småglinen.

Have a fab evening ya´ll!

J

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.