Plan B – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

Plan B

Jag är pedant och perfektionist när det gäller min matlagning och städning, men ibland måste man bara inse att det inte alltid blir riiiiktigt som planerat…och då är det tacksamt med en plan B!

Efter diverse incidenter i köket så slopades den vita chokladmoussen, jag går inte in på några detaljer. Plan B fick bli en vaniljpannacotta med färska jordgubbar, hallon, riven vit choklad och krossade salta lakrits skallar.

Sssshhhh, avslöja inte min lilla hemlis bara…

TACK Ekströms!

Vi var ju bara tvungna att inviga de nya Mateus tallrikarna, dessutom så blir det inte middag förrän närmre halv nio när de tre småtjejerna har lagt sig.

Varma smörgåsar på det hembakade bondbrödet med philadelphia ost, julskinka och trattkantareller! Så gott. 🙂

Nu ska vi starta brasan, jag ska städa badrummet en SISTA GÅNG 2012, ett skumbad ska tappas upp, nyårsstassen ska sättas på, champagnen och drickan ska packas ner så att vi sedan kan halka oss ner från berget och korsa Paradgatan och kliva in hos de härliga grannarna Maria, Robban och Elin. Tillsammans med dem och de nygifta och tokkära paret Jocke, Jennifer och deras lilla Linnea ska vi sedan avnjuta god mat, god dricka och underbart sällskap.

Hoppas att ni alla får en fab nyår! Gott Nytt på er igen!

Kraaam

J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.