En tillbakablick på året 2012 – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

En tillbakablick på året 2012

2012 har varit ett år av familjeliv. En klar omställning att bli spädbarns/småbarnsmamma igen och dessutom att räcka till och se allas olika behov. Magnus och jag har jobbat hårt på att hålla ihop familjen, lite turbulens ibland, men mest bara lugnt och härligt. Familjen har kommit först och vi har valt att hålla låg profil i de flesta sociala sammanhang, det är inte lätt att vara en blandfamilj med egna barn, andras barn (exmakar) och gemensamt barn. Det krävs en hel del jobb, ett jobb som vi ska känna oss stolta över tycker jag. Att ha TRE toånårstjejer, en tweenie och ett småbarn…ingen solskenshistoria alla gånger.

Team Rosengren-Borg

Jag spenderade den största delen av 2012 av att vara mammaledig. Så underbart härligt och Millie och jag njöt av alla nya små kompisar, mammakompisar, promenader och ö-liv.

Min egna träning har legat mycket i fokus, att bli starkare. Att få äran att bli en ambassadör för B.A.B.Y, Sveriges nyaste och hetaste träningsnätverk för tjejer med nu över 1000 medlemmar!

Att få lägga fokus på mig själv igen, att hitta tillbaka till Jenny och att inte bara vara mamma (vilket inte bara är så “bara”, men ibland är det lätt att tappa bort sig själv när man sätter alla andras behov framför sina egna).

Att få lära känna ett helt gäng nya och inspirerande tjejer har varit amazing.

Vi drog iväg på en roadtrip och provade på campinglivet på Öland.

Not our cup of tea, men helt klart en intressant upplevelse. Men vi hade en helt underbart härlig vecka på Öland och i Halmstad (där vi bodde hos min mormor).

Millie började på förskolan och både Magnus och jag bytte tjänster, han hamnade i stan och jag bytte bort Sickla mot ön.

Jag ser jättemycket fram emot 2013, företaget börjar ta form, vårt nya hus finns på papper och vi väntar med spänning på att få börja gräva och skapa någonting fantastiskt för alla våra tjejer som har fått stå ut i lilla huset på berget i två år nu. Nya spännande uppdrag väntar, bloggen växer, nya samarbeten skapas, Majas kontrollen kommer att minska och operationen är bokad för att ta bort porten som har suttit inopererad ovanför hennes högra bröst i 2 1/2 år, vi kan en gång för alla lämna hösten 2010 bakom oss och vår familj knyts samman ännu mer. Jag avslutar år 2012 på ett mycket entusiastisk sätt och börjar år 2013 likaså. Nya tomma sidor att fylla med nya händelser och upplevelser som formar oss till den vi är och förhoppningsvis den vi vill vara.

Nu önskar jag er kära familj, vänner, bekanta och läsare ett riktigt:

Kraaam

J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.