Årets sista dag – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

Årets sista dag

och som de flesta andra så går jag igenom året som har varit, resan 2012, för varje år som går är en resa som innehåller olika delmål. Jag tänker suga på min resa under dagen och sammanfatta den lite senare.

Väluppfostrad som hon är så sov Millie hela natten och vaknade strax efter klockan åtta.

Millie utökade sitt gottebord igår

Hon har fått sin egen lilla servis som vi invigde med “kafferep” framför brasan i går kväll

 

Äntligen, mina “bebisar”, stora Mateus tallrikar! Nu vill jag bara duka fint och ha nyår hemma hos oss. Nästa år…i nya huset, DÅ blir det findukning och partaj!

Min present till mamma och pappa blev en hit, en gottepåse innehållandes: En flaska rödvin, äppelmust från Värmdö Musteri, choklad, Ahlgrens Bilar och bäst av allt…“Fifty Shades of Grey”. Vilken härlig början på 2013 de kan ha! 😉

Millie fick även en bok och nya mockisar och de stora tjejerna fick bio kort, prenumerationer, mystofflor och pengar, alla nöjda och glada. Men NU är väl ändå julen över…eh nope, vi har en liten julafton kvar nästa vecka, den med Emma, hon kommer nämligen hem med lite smått och gott från Spanien. Jag skickade med henne en liten önskan…

Nu ska jag stoppa ner Millie i badet och sen åka bort och köra ett konditionspass på World Class i Mölnvik. Sen måste jag hem och förbereda efterrätten (jag tror att vi har bestämt oss för vad vi ska göra, avslöjar det lite senare) som vi ska stå för ikväll och då är det Magnus tur att köra ett pass.

Måste bara visa en helt underbar bild på Millie som Sofia precis skickade via facebook…hennes ögon…

Stockholmsgruppen nästa kanske? 😉 Lite utstående öron, galen personlighet och BLÅ ögon, vilket vinnar koncept!

Önskar er en fin sista dag 2012!

Kraaam

J

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.