Åh happy day – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

Åh happy day

Kan man starta och avsluta sista dagen på året bättre? Ett intensivt konditionspass med träningsvärken från hell i benen?! Så himla skönt att ha klarat av, nu svävar jag fram på små lätta moln.

In med nytt och fräsch och ut med juligt och gammalt. Fem plusgrader, solen som tittar fram, vattnet som porlar och snön som smälter…vår? Man kan ju alltid få önska, men man har ju varit med förr…Gubben Rimfrost hittar nog snart tillbaka igen.

Jag ska göra mig en stor kopp av mitt nya Amaretto Black Tea från Dr. Brown´s Kitchen och sammanfatta året 2012 medan Magnus tränar och Milliesen sover för sen måste efterrätten förberedas, Vitchoklad mousse med jorgubbar och lime.

Kraaam

J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.