Borta ok, hemma bäst! – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

Borta ok, hemma bäst!

Vilken dag, låååång och ett väldans kacklande, men mysigt. Men nu är vi hemma igen och inga är gladare än den lilla familjen.

Nu är det fötterna på bordet…

För vi har klämt i oss en halv kebabpizza var, knäckt en bira och en cider…

Liten sov en halvtimme i bilen så hon lär vara vaken en stund till.

Brasan sprakar.

Ett lugn har lagt sig över berget och jag ska joina Magnus och Millie på golvet och leka med hennes nya pressies som jag lovar att visa imorgon. Mina favoriter dök otippat upp i ett av paketen som var till mig och Magnus, min mamma vet vad hennes dotter gillar. 😉 Men det får ni också se imorgon för nu är det family-time.

Kraaam

J

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.