Kan själv – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

Kan själv

Tänk att man “kan själv” redan vid 13 månader, med tanke på Millies envishet redan nu så spår jag en jobbig tid framöver…tre tonåringar, en tweenie och en envis och trotsig ettåring! Gött hörrni! Vilken härlig blandning va? Att alla dessutom är tjejer är ju bara ännu härligare…;)

Nej, hon har INTE nappen hela tiden nu, jag hade faktiskt glömt att gömma den och självklart så hittade vår lilla pillare den under soffan…

Nu kom min räddare i nöden hem, dvs Greven…veden tog preciiiis slut, så självklart klättrade han ner till garaget och hämtade mer, true lööööve!

Självklart så får han sin belöning i form middag…vår Halloween middag, köttfärssås med röd spaghetti

Milliesen somnade utan ett piiip, jag hoppas på ännu en bra natt så att jag kan genomföra mitt inplanerade träningspass imorgon kväll. Att träna utan att knappt ha sovit på flera dagar på raken är värdelöst, men natten tills idag fick jag sova och som sagt…håller tummarna inför natten.

Nu börjar de kärlekskranka bönderna och sen, min absoluta favorit, Greys´s Anatomy!

Ha en fab lill-lördag

Kraaam

J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.