Vårt nya liv – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

Vårt nya liv

börjar imorgon och jag vet inte om jag känner mig redo än, liten dov känsla av magont, det knyter sig liksom. Lilla Liten skolas in…Egentligen borde jag känna att det är en piece of cake, herregud så många barn som jag har skolat in som förskollärare och tre av mina egna…men ändå, det gör lite ont. Kanske också just för att hon är i en separationsångest-fas från mig just nu, väldigt mammig och lite orolig, men det är klart att det kommer att gå bra…lite gråt har inget svenskt barn dött av…snyft…

Imorgon ska Millie och jag vara där mellan klockan 9-14.30, spännande.

Tältet från klara sig utan oss imorgon, vårt lilla bibliotek och läshörna. 😉

Maja följde med mig på min runda ikväll, på cykel, jag som tänkte rensa huvudet hade en snart 8-åring som inte var tyst särskilt långa stunder, men det gör inget, trevligt med sällskap och dessutom har hon ju varit hos sin pappa hela helgen så hon hade massor att berätta.

Barn sover, brasan sprakar och jag känner mig så där skönt trött i kroppen, redo för att spendera resten av kvällen i soffan.

Önskar er en fortsatt skön söndagskväll!

Kraaam

J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.