Lost in da city – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

Lost in da city

Ibland har man bara för mycket i huvudet, händer mig rätt så ofta sista tiden. Idag lyckades jag med konsten att glömma att svänga av mot Gustavsberg i tunneln så jag hamnade på Essingeleden och fick ta mig hem via stan…biiiig mistake, masssor av bilar, suck. Men till slut, efter typ 40 minuters detour var vi äntligen hemma på ön efter innebandy i Huddinge.

Nästa gång ni ser den här flickan, säg att allt kommer att bli bra, ta henne under armen och led henne mot närmsta väg mot ön så är jag evigt tacksam. Hon börjar att bli läskigt smått förvirrad. 😉

Äntligen kom storasyster Maja hem igen.

Värmdö åkte på däng idag, man kan inte alltid vara på topp.

Jag ska hoppa i träningskläderna nu för en runda i Skeppdalsström.

Kraaam

J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.