B som i B.A.B.Y – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

B som i B.A.B.Y

Det finns två saker som alltid sätter sig i mitt huvud när jag tänker på B.A.B.Y…först så börjar “oh baby baby, oh baby baby” med Salt´n Peppar spela, sen hör jag Patrick Swayzes ord: “nobody puts baby in the corner”. En av mina absoluta favoritlåtar som 14-åring och en av mina absoluta favvofilmer under samma tidsepok, därför är det extra häftigt att på nära håll få vara med och se hur mitt numera favvo nätverk som just då råkar heta B.A.B.Y börjar att ta form och ånga sig fram som en ångvält i tränings Sverige bland alla underbara babes, brudar, bönor, tjejer, kvinnor

Har ni sett den nya loggan? Stilren och kort och gott: snygg!

Färgen orange står för hälsa och entusiasm, såg precis att det även står för förändring och optimism hur passande är inte det? Underbart.

B.A.B.Y är just nu uppe i 537 medlemmar och växer för varje dag, i november väntar det stora realese partyt, en B.A.B.Y SHOWER får alla underbara tjejer som har valt att hoppa på tåget, ett tåg med Malin som lokförare… och med en Malin som lokförare, ja då håller man i hatten för nu ökar farten och jisses vad roligt det är att få vara med!

Jag har inte träning som mitt yrke men som mitt “knark”, som min ventil, som min energipåfyllare, ibland blir det mer träning och vissa perioder som just nu när familjelivet tar väldigt mycket tid, så får träningen ligga lite där bredvid, som en morot när läget knackar på.

Ikväll kom ett läge, ett läge för en skön runda, en mycket välbehövlig runda inför en vecka av inskolning som för mig känns lite jobbigt, då är det skönt att ta till den där träningen…man kommer hem igen som en ny människa med ny energi och ny kraft.

Tänk vad mycket som har hänt sedan vi satt där på SkinPlan och lyssnade på Malins planer…

Kraaam

J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.