Fullt hus och vitlök och mozzarella mackor – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

Fullt hus och vitlök och mozzarella mackor

God kväll!

Ha ha fick vi va…trodde att vi skulle få oss en vuxen kväll från typ klockan sju eftersom det har varit en full kalas eftermiddag med massor av intryck för Milliesen. Men icke sa nicke, efter det att vällingen var slut var det GALLSKRIK och inte en uns chans att hon skulle tystna, så hon fick komma upp igen och håller oss sällskap genom att trycka på ALLA leksaker som låter. 😉

Charmigt värre! Men snart åker hon i säng igen.

Det var fullt hus på Lidingö hos födelsedagsbarnet Harry, massor av små människor som vandrade runt på halv vingliga ben och såg söta ut, det var djungelns lag som gällde, först till kvarn och rycka från varandra…Jenny och Eddie hade slagit på stort med två urgoda smörgåstårtor (som Jennys bästa kompis Maria hade gjort) och en jättefin (och GOD) tårta, självklart serverades det både vin och öl.

Sockersöta ettåringen Harry himself

Bobbycar my a.. det ska va BMW!

Fina Jenny

Mina älskade M&M <3

Ni får ursäkta bildkvaliteten, min mobil börjar att lägga av och kameran är inte som den brukar. 🙁

Hade en flaska bubbel på kylning och en påse smågodis i skåpet, eftersom det kändes sådär att bara äta och dricka det till middag så blev det även vitlök och mozzarellamackor i ugn, gotte. Men nu är det bara bubbel och godis som gäller.

Imorgon kör vi igång med vår “deff period” igen, den har legat på is ett tag, men nu är det full fart framåt igen. Jag har ju min plåtning om ca två veckor och Magnus är en specialinbjuden gäst på Friskis och Svettis mässa i november där han ska vara med som inspiratör.

Nu har jag tröttnat på tio fingrar som bara är och kladdar överallt, Liten åker i säng bums.

Hoppas att ni har haft en mysig lördag!

Kraaam

J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.