The life of rosengren

Mamastuff

Äntligen hemma efter tre timmar på språng, mysiga timmar, men skönt att vara hemma igen.

Som den modemedvetna, apa-efter-Hollywoodstjärnorna-morsan som de flesta av oss vill vara, fick dagens accessoar bli en ”Teethingbling” dvs ett halsband med bitring på. En av Milliesens favvosar och de finns i massor av härliga färger för att kunna matcha mammans outfit. Hett hett i Hollywood, jajjamensan.

Vi hade det svettigt värre på biblioteket där Millie röjde runt som en tok!

Välbehövlig vätskepaus i Gustavsbergs Centrum.

Full aktivitet i hamnen inför den Flytande Båtmässan 2012 som går av stapeln i morgon och sträcker sig fram tills på söndag.

Provtagningsdags för Maja.

Jag är testpilot för dessa två produkter som ska användas i matlagningen i helgen. Allt kommer att dokumenteras och utvärderas här i bloggen.

Jag blev så glad, preeeeciiiis vad jag behövde…lite skön kvällsläsning när M&M somnat ikväll. Magnus ska på jobbmingel och blir sen.

Nya numret av Mama i brevlådan idag.

Någon som har ett bra middagstips då det gäller falukorv?? Sååå trött på stekt, i ugnen, stroganoff…måste ju finnas någonting annat man kan göra med denna korvring?

Kraaam

J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. rosen

      Hahaha…ja du, det kan man fråga sig. Jag hade för övrigt aldrig hört talas om det förrän jag vann ett i en tävling. 😉 Men Millie har gillat det och självklart mamman eftersom hon struttar runt i det titt som tätt. 🙂

  1. Jessica

    Grilla falukorven i skivor! Barnen kan äta det som hamburgar:D
    Jag hade fetaost, aubergin och stekt paprika till senast.