Sista kvällen med gänget – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

Sista kvällen med gänget

God kväll!

Snart slår “Hotell Berget” igen för den här säsongen, det har varit en mycket trevlig säsong med massor av happenings, MEN det är också skönt att gå mot lite lugnare tider, det är jobbigt att vara on-call 24-7, 7-dagar/veckan. Blev precis klar med sista rycket och Millie somnade nyss, så nu är det bara film och soffan resterande kvällen. Packa gör jag imorgon, ska vara borta så några dagar, samt vara på vårt sommarstället så kläder is not an issue. 😉 Det är väl typ stövlar som gäller…

Vi drog iväg allihopa till Nacka Forum, ja minus Sofia som hellre njöt av tystnaden här hemma, Magnus kom hem med en ny kostym och jag fick mina ärenden gjorda. Hittade världens sötaste kofta till Millie på Zara baby, ångrar sååå att jag inte köpte den. 🙁 Fanns bara tre kvar…lite tjockare, docksöt, flickig och gudomlig att ha i höst. Dock EJ förskolekofta. Håller tummarna att jag hittar något liknande nästa gång jag är där.

Vi verkar ha haft tur här ute på ön för det har tydligen regnat massor på olika håll runt Stockholm, här ute skiner solen…som vanligt.

Nu soffan, häng med gänget och kramläge med Magnus.

Imorgon är det dags sommarens sista roadtrip, till Västerås, I hope you´re ready, för här kommer Greven och Grevinnan. 🙂

Puss, kraaam och god natt!

J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.