En Grevinnas öde – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

En Grevinnas öde

God eftermiddag kan man väl nästan säga nu va?

Piiiiiip…men suck då, tvättmaskin numero two is räddi, strax tillbaka…

Ålrajt, jag är tillbaka.

Tvättmaskin TRE påsatt, självklart kom Emma med sin VITA jobbtröja lagom till att vittvätten redan var tvättad, men hon måste ju ha den så det var bara att köra en till…Grevinnans öde denna tisdag, tvätt, städ och matlagning, en riktig “hemmafru á la 50-talet” dag.

TVÅ köttfärspajer blev jag tvungen att laga idag då vi var två tonåringar, en 7-åring, två vuxna samt en 10 månaders Liten och tur var väl det, för hej vad de gick åt. Behövde ha att det blev lite över så att Emma har mat på torsdag då vi är bortresta.

Obs…detta är inte meningen att bli en sån där mat-skönhets-bild, utan snarare efter-avslutad-måltids-bild.

Köttfärspaj är den pajen som går åt bäst här hemma, till det fortsatte jag med det barnvänliga temat och gjorde Majas favoritsallad på gurka och majs.

Jag blir så trött, spelar ingen roll hur många gånger man säger till, trots Grevinna titeln…suck och stööön, denna högen blir ALLTID kvar! Är det upptaget i badrummet där tvättkorgen står så brukar jag lägga tvätten utanför i hopp om att den som är på toa plockar upp högen och lägger den i tvätten. Man såg att högen var tvätt, vill jag bara understryka.

Tror ni att högen brukar försvinna?

NÄÄÄ!

Den ligger lugnt kvar och bara väntar på att Grevinnan ska komma och plocka upp den. Ååååhhhhh, jag blir så galen!

Millie har precis somnat och jag ska sätta mig i solen på altanen en stund innan jag ska hoppa in i duschen och bege mig mot Nacka Forum med Sofia för några ärenden. Egentligen totalt ointressant information…hoppa in i duschenoch liksom?

Ha det gött och jag är så glad att så många av er har hittat hit upp till vårt berg! 🙂

Kraaam

J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.