Meeeedis – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

Meeeedis

God kväll!

Jag är lycklig, det var heeeelt underbart att få sitta själva (utan bebis som annars är med på allt), smutta på ett glas vin i solen, titta på folket på Medis och bara vara…som två nyförälskade små duvor.

Vi har förlovningsdag idag, hela TVÅ år, det ni och gifta i ett år, inte illa pinkat av Greven och Grevinnan som hittade varandra lätt avdankade och använda, men som insåg att det som de hade var början till något stort och mäktigt.

Idag kändes det lyxigt, lyxigt att kunna sitta och prata utan att bli avbrutna, g å  p å  b i o, haaaallllåååå…har inte varit på bio på över ett år, jag har moffat popcorn så magknip är numera ett faktum, men det gör inget. Är evigt tacksam till Sofia som ställde upp som barnvakt ikväll så att vi fick chansen att vårda kärleken och mysa i biomörkret.

“Snow white and the huntsman” var för övrigt riktigt bra, kan varmt rekommendera den om ni inte redan har sett den. Kände dock att Kristen Stewart som spelade snövit, hade lite för mycket av Twilight i sig, saknade någon med lite mer karisma och utstrålning. Men annars klart sevärd, såna filmer gör sig bäst på bio.

Nu ska vi fortsätta kvällen i kärlekens tecken.

Puss och kraaaam och god natt!

J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.