The life of rosengren

Testpilot och sovande barn

Ville bara kika in och säga god natt från oss här på berget.

Millisen sover, Maja sover nääästan och det är först nu som min kropp verkligen börjar slappna av idag och det är då man känner hur trött man är. Mitt motto dagtid är att inte känna efter så himlans mycket.

Hade fått ett mail att jag har blivit utvald som testpilot för Lindahls mejeri, jag ska utvärdera deras drickyoghurt My Moment här i bloggen. Kul kul tycker vi här på berget!

Om vädret tillåter så tänkte jag och mina småtjejer åka till Siggesta Gård här ute på Värmdö imorgon förmiddag för lite mer djurhäng och picknick mys. Men nu var det visst några såna där extrem morsor på trean som jag och mitt stora M <3 ska ligga och titta på innan ögonen går helt i kors.

Sov så gott alla underbara!

Kraam

J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.