Solbränna, rastlöshet och bak – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

Solbränna, rastlöshet och bak

Jag har en rastlös ådra i min kropp som gör sig påmind med jämna mellanrumibland hoppar jag i löparskorna och bränner av en runda, ibland städar jag bort den, ibland badar jag bort den, ibland bakar jag bort den…idag bakade jag bort den. 🙂 Först tänkte jag ut och springa, men höften värker fortfarande, så en runda får räcka för idag (i morse), städa behövs inte (hm, i och för sig behöver tvättstugan sig en rensning, men det var jag inte tillräckligt rastlös för att sätta igång med)…och bada, nä…så det fick blir ett bak!

Scones med riven parmesanost i…goda? Vet inte än, svalnar av lite medan jag är här inne hos er.

Update: mycket smarrig variant 🙂

Millie vill göra ALLT det som Maja gör:

Maja satt och ritade i sin “top model” bok, den ena snygga modellen efter den andra, självklart vill Liten också få vara med!

Jag kan hålla här och hjälpa till…

Någon förbättrade sin färgskala idag, imorgon ska det bli mer.

Måndag imorgon och Magnus sista arbetsvecka på sex veckor, najs. 🙂 Har inga större planer för nästa vecka, vi kanske tar en tur till Hammarby Sjöstad och hänger med Milla, pojkarna och twinsen, tycker jag vore jättemysigt, får se hur vädret blir. Sofia kommer på snabbvisit innan hon tar med sig Emma (som kommer hem från båtsemestern någon gång under veckan) och Maja till Västerås på fredag eller lördag för två veckor av pappasemester. Jag, Millie och Magnus ska till Mariefred på söndag för släktträff, Magnus faster från USA kommer på besök. SEN börjar vår semester med “lilla familjen” och den nalkande roadtripen. Har börjat med mina listor nu…bara måste för att komma ihåg allt som ska med…

Soffan och snyggingen i den kallar, kramkalas framför fotbollen hägrar.

Tjing, kram, puss och godnatt!

J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.