Early bird och ovälkomna gäster – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

Early bird och ovälkomna gäster

God morgon lördag och helg!

Helg betyder soooovmorgon…men nope, inte uppe på berget. Millie vaknar nästan på klockslaget 06.20 varje morgon (senaste veckan)…och är pigg och visar ingen antydan på att somna om förrän nu vid nio. Vi måste programmera om henne inför semestern sen. 😉

Maja vaknade på ett mindre ärtigt humör och inte blev det bättre då vi inte lät henne sitta och äta framför tv:n. Ibland är det ok och ibland äter vi tillsammans vid matbordet, det gillades inte för det var ju ett såååå bra program på Disney som hon ville se…jag informerade henne om att dagen kommer att kännas väldans lång om hon inte åt frukost, för det var valet, antingen åt hon vid bordet eller så blev hon utan frukost. Efter en hel del morrande, grymtande och arga blickar så kom hon till slut till bordet och vips så blev hon glad igen. Jisses vad det svänger, snacka om att vara hormonell redan!

När jag och Millie kom upp och skulle fixa hennes gröt möttes vi av en flock mindre välkomna gäster, myrfamiljen hade tröttnat på regnet och flyttat in. Nej men se hej på er och HEJ DÅ!! Myrrspray is da shit. 🙂 Ska införskaffa mer idag samt den korniga varianten som jag ska lägga ut på plattorna på uteplatsen där de har börjar boa sig alldeles för mycket.

Vem behöver en lära-gå-vagn när man kan gå-med-låda? Vi har pratat lite om att köpa en vagn till Millie, men det är egentligen bara en sån där onödig pryl som bara blir ståendes. Hade en till Maja och den använde hon knappt och gick i alla fall då hon var 10 månader…dessutom så bor vi rätt så litet så det finns inga större ytor att köra den på. Tror vi hoppar den…

Millie har börjat att släppa taget och bara står själv och balanserar, ser så himla rolig och skön ut då hon inte är särskilt stor här på jorden. Undrar just om hon kommer att gå i Majas fotspår…de andra tjejerna var runt året när de gick. Just nu är det i alla fall full rulle framåt!

På tal om Millie så ska hon gå och sova nu, Mange ska få sätta sig och döda sina drakar, Maja ska hoppa i det väntande spabadet och jag ska sjunka ner i soffan och inte göra så mycket alls ett tag…rensa lådor, städa ur tvättstugan får vänta tills en annan dag.

I eftermiddag ska vi göra ett stopp på Bromma Blocks innan vi fortsätter ut till Ekerö för häng med mina två Marior (Maria och Maria) med familjer. Vi har känt varandra sedan länge, träffades på Lärarhögskolan år 2000 och nu var det jätte länge sedan vi umgicks alla samtidigt. Ska bli mysigt att äntligen få till det. 🙂

Kraaam

J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.