Spontantbesök och grillmiddag – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

Spontantbesök och grillmiddag

God kväll från berget!

Här uppe har vi både hunnit skåla i en flaska bubbel och äta grillmiddag. Fick ett sånt där härligt spontanbesök som jag alltid uppskattar massor av favorit grannarna (måste skriva så nu eftersom de kanske är här inne och snokar), närå, SKOJAR BARA! Jag har skrivit det förr, vi har faktiskt världens bästa grannar här på paradgatan…såna grannar som jag alltid har velat ha. 🙂 I alla fall så kom de med mysiga nyheter och självklart var vi då tvungna att öppna lite bubbel och skåla.

Nu ska vi bara hitta på en till anledning att skåla för så att vi kan öppna den andra flaskan också. 😉

Magnus är inte bara snygg, han är även en riktig “handyman”, diskmaskinen har varit dööööd hela dagen…men med lite magic så VOILÀ…Greven fixade…kanske diskmaskinen vi ska skåla för!? Eller varför inte min Greve?

Kvällen ser ut att bli ljummen och fin, solen tittar fram då och då, det där regnovädret som ska dra in håller sig än så länge borta. Nedräkningen till “sovande-barn-statusen” har startat…vuxenmyset i soffan är nu snart inom räckhåll! Det är ju fredag, alla vet väl vad som händer på fredagar?? Man somnar med ett glas vin i varsitt hörn av soffan precis när filmen startar. 😉 Just därför har vi INGEN film och INGET vin…bubbel is da shit ladies!

Ha en underbar fredagkväll hur än ni spenderar den!

Puss och kraaam och god natt

J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.