Vilka är ni? – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

Vilka är ni?

Fördelen med att bo litet är att det går snabbt att städa! Nu är badrummet rent, dammat huset och torkat golven, bara vårt sovrum kvar där Millie ligger och sover.🙂

Tyckte mig känna en konstig doft runt Majas papperskorg…

Två halvruttna banan skal...fräscht!! 🙁

Gick som alltid när jag städar i djupa tankar, tänkte på min underbara dröm inatt då jag stod på altanen på vårt nya hus och blickade ut över paradgatan och vinkade åt Maria och Robban…sen började jag tänka på bloggen…undra just vilka det är som läser? Vilka som kikar in och tar del av vår vardag? Som tillsammans med oss väntar på att få börja gräva? Det skulle vara jätteroligt att få veta…kan ni inte skriva några rader? Om så bara ett hej!? Maila, kommentera, gilla på facebook…alla sätt är bra sätt…skulle i alla fall vara jätteroligt tycker jag! Jag vet ju att ni finns…Har ni frågor, fråga på! Jag svarar. Antar ni min utmaning?

Det är det här som är det läskiga med att blogga, alla där ute som ser vad jag gör, ser hur jag ser ut, ser hur vi bor, men samtidigt är det just DET som är en av kickarna!

Bjuder på en dagens...osminkad, ruffsig, bh-lös städtagen 35 ++...

Blir så inspirerad av alla babes på B.A.B.Y woman with a passion for fitness and health, alla underbara träningsbloggar! Det här är ju ingen träningsblogg, den här bloggen handlar om mitt liv, men mitt liv består av en massa träning…ibland mer och ibland mindre…Men när man läser om alla olika träningsformer, deras inspiration och motivation, deras tankar och funderingar får mig att vilja slopa allt och ge mig ut och springa. 🙂 För att sedan in i gymmet och träna skiiiiten ur mig! Snart dags för en bootcamp dag igen, varit torrt på den fronten sista tiden, skärpning Jenny!!

Tjing på er!

Kraam


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda Koski Wikström

    Hej! din blgog hittade jag till just tack vare B.A.B.Y ! Så kul med nya bloggar som jag säkert inte skulle ha hittat till annars! Gillar det jag lsät ‘so far’ så fortsätt så:)
    Trevlig helg!
    /Linda