Ibland händer det… – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

Ibland händer det…

att man får ett erbjudande som kittlar så där lite extra, som känns i magen att, jaaa vi kör! Jag fick ett sånt häromdagen och efter att ha känt efter lite till, bollat med mig själv och nu även pratat med Charlotta så, självklart flyttar vi vår stora familj till nya jaktmarker. Det kan ju bara bli bättre och så spännande att få nya grannar att hänga med.

Så håll i er…Rosengrenarna gör sig redo för en flytt till Loppi.se, ska börjar småflytta redan nu, men den stora flytten blir under morgondagen…eller i natt…vill bara flytta på en gång, peppad och redo! Hoppas att Millisen sover en stund till…

Vi har myst framför brasan idag jag och Liten medan regnet öste ner utanför fönstret.

Åt lunch på golvet och bara hade det gött!

Sen var det dags att ta itu med tvätthögen…finns det något tråkigare? Eller att hänga tvätt? Försökte med ljus och lykta att hitta något positivt med hela grejen…men nope, nada, zero, nothing…bara helt enkelt BOOORING

Millie tröttnade och gjorde det hon just nu är bäst på…att hitta på BUS och ta på allt hon inte får röra...

Helgen är i antåg och så även barn…här kommer en liten glimt om vad som väntar: imorgon förmiddag kommer Sofia och tanken var att vi skulle ha födelsedagsmiddag för Denize, men hon har feber och halsont så vi får se hur det blir med den saken. Maja har fotbollsmatch och söndagen bjuder på trevligheter i Mariefred.

Middagen är på tining, jag är nyduschad och Maja ska hämtas om en timme, ska in på min “nya gata och pilla på det nya huset” innan Millisen vaknar.

Kyckling på fredag för då är det fest 😉

Kraam

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.