Euphoria och Teething bling – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

Euphoria och Teething bling

God eftermiddag!

Hurr och burr, inge skönt ute nu va? Men städmässigt så har det varit perfekt väder! 😉 I´ve got a nice, clean and shiny house now.

Har även en sån där skön “euphoria” känsla i kroppen, väntar med spänning på svar från nästa “A”…styrelsemöte idag…Magnus ringde nyss, idag är det två år sedan han började på banken och det måste vi självklart fira!

Ska göra lite reklam här idag tänkte jag, jag ska slå ett slag för “Teething bling” , ett halsband för oss modemedvetna morsor med tuggsugna småglin. 😉

Millie älskar mitt halsband och jag tycker att idén är fenomenal, finns massor av coola varianter, in och kolla vettja.

Vill ni se min och tjejernas fredags shopping, hittar ni någon röd tråd?

Moviedate med Tompa ikväll. 🙂

Nu ramlade sextonåringen in med sin respektive, turturduvorna firar sju månader idag…naaaaawwww…och sitter just nu och har en romantisk middag här bredvid mig, grillad kyckling med potatissallad. Sen försvinner de ner till stugan och har sin egen moviedate med chips…värsta gifta paret så här på en fredag. 🙂

Millisen och jag ska börja förbereda vår middag så fort köket blir ledigt, aaningren trångt just nu. Maj gadd vad jag längtar efter ett stort hus!

Kraam

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.