I´m not a chocolate lover… – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

I´m not a chocolate lover…

men det var mig hundan vad jag vill ha choklad NU!

Jag blir som ett sockerberoende monster så här veckan/dagarna innan mens…kommer på mig själv smygandes runt i köket som en osalig ande med näsan nere i varenda låda, nallar allt som har något med socker i…igår kväll höll jag mig tills klockan blev halv tio, inte ens mitt glas vin kunde stilla suget, blev nog än värre med det i handen…då tyvärr fick det vara nog och två digestive kex med ost på slank ner ruskigt snabbt! 🙁 Idag ska jag vara stark, banankakan är i tryggt förvar i FRYSEN, likaså de nybakade frallorna (livsfarliga när de är nybakade), jag ska sätta mig och titta på “Du är vad du äter”, jag har väl en och annan åsikt om Anna Skipper…men kanske att jag i alla fall håller mig borta från köket! 😉

Och chips vill jag ha, en fet pizza, kebabtallrik, hamburgare från Max…värsta bakissuget på ALLT som är fett, flottigt och sockrigt.

Magnus måste nog koppla mig, för snart klarar jag inte mer, jag känner frustrationen växa, pulsen slår allt snabbare, vill ha, vill ha, VILL HA!!!!

Jävla PMS vecka!

Men med humöret är det inga problem, smoooooth sailing. 🙂

Att stå upp är livet på en pinne!

Som sagt...i tryggt förvar i frysen...

Kraaam på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.