The life of rosengren

Tips på rulltårta via Fitnessguru

God eftermiddag!

Jag älskar att baka och att laga mat, däremot så är jag ingen ”fikamamma” som själv fikar särskilt ofta…mycket roligare att baka tycker jag, det kanske beror på att jag inte dricker kaffe… Magnus fick nys om ett recept via ”Fitnessguru” igår på en rulltårta som HELA kakan bestod av ca 455 kalorier, jisses. Den tillsammans med energikakorna ska bakas snarast, sen har jag lovat att Maja ska få göra chokladbollar på fredag som fredagsmys…men där kan vi snacka om kalorier. 😉

Jag börjar så smått att klättra på väggarna efter TRE dagar utan pw, måste ut en sväng i morgonbitti, men då passar jag på att köra solo utan vagn. Hatar verkligen att vara förkyld och att ha känslan av att känna sig totalt sänkt i kroppen…

Millie har kört på fullt-ös-medvetslös sedan hon vaknade på förmiddagen, skitsprallig, busig, tokig, skrattig och så där underbart härlig…hon är verkligen en fröjd att ha och göra med, oftast. 😉 Men vi är nog inne i ett nytt utvecklingssprång då det händer en massa nya saker hela tiden. Just nu ska hon bara gå och gå och gå och än så är hon inte helt stadig på sina korta små, men dem ska ändå spatseras med och gärna i rask takt..hm…undra just vem hon fått det ifrån. 😉

Greven är snart hemma från kontoret, jag har gått runt med en sån där mysig nykär känsla hela dagen, men det är för att han är den absolut bästa greven, maken, vännen, och älskaren man kan ha, heeeelt perfekt för mig.

Kraaam

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.