Grilla med Arla köket och energikakor – The life of rosengren

The life of rosengren

Grilla med Arla köket och energikakor

Millisen sover igen, jag gav henne supp nr 2 för idag, good stuff det där med suppar. 😉 Än så länge är hon så liten så hon bryr sig inte nämnvärt.

Det märks att hon inte är kry då hon helst bara myser i famnen och sitter och småpratar, min lilla gosfia…hon får mig att smälta miljarder-triljarder gånger per dag!

Kändes riktigt trist att behöva avboka med Milla och twinsen idag…förra veckan var det hennes sessa och denna vecka var det min…nytt försök nästa vecka…

Just nu sitter jag med ett öga på tv:n och ett öga i Arla Kökets kokbokFira! midsommar, jul & påsk” som jag fick som tack av Arla Köket då jag i februari bakade semlor enligt ett av deras recept och dokumenterade det i bloggen. Om vädret tillåter så hade jag tänkt att grilla en del i helgen då vi kommer att ha en jämnt flöde av familjemedlemmar, stora som små. 😉 För att variera men att det samtidigt ska passa alla så behöver jag lite ny inspiration.

Tror att jag har hittat två vinnare till att börja med…

Salsayoghurt och tacochips som tillbehör…

Melonsallad brukar kännas så där härligt somrigt och friskt…

Funderar även på min potatissallad som jag brukar göra till midsommar med parmesanostflan.

Här kommer receptet på energikakorna som jag hade tänkt att baka:

Perfekt att ta till träningen eller som mellanmål. 🙂 Om Millie fortfarande är dålig imorgon och vi få lov att slopa Öppna Förskolan och vår pappadejt med Robban och Jocke samt lunchen i Ekvik så ska vi baka dem.

Jag ska passa på att äta lunch nu när Liten sover, får bli gårdagens rester av tonfiskröran. Sen ska jag förbereda kvällens middag, lasagne till i alla fall barnens stora glädje. 😉

Millie på pw med mamma i Sjöstaden igår
Snart dags att hälsa på här igen för en matbit 🙂

Kraaam

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.