Hittade muskler – The life of rosengren

The life of rosengren

Hittade muskler

Vilken härlig powerwalk, på vägen hem kom solen äntligen fram! Nu vill jag bara ut igen. Benträningen från igår börjar ge sig till känna, milt uttryckt…

Hade förhoppningen att hon skulle sova länge...men tji fick jag ;)
Hade förhoppningen att hon skulle sova länge...men tji fick jag 😉
Barmark och gympadojjor, I LOVE IT!
Barmark och gympadojjor, I LOVE IT!

Klarat av lunch, spaghetti och köttfärssås till Millisen och tonfiskröran från igår kväll till mig, slopade pastan och åt avokado, tomater och feta till istället. Riktigt gott! Nu ska jag underhålla Millisen en stund och sen försöka få till en dusch innan vi beger oss till Sickla. Seriös shopping väntar…hur nu det ska gå med min lätt uttråkade bebisdotter som sällskap? 😉

Tidigare idag när jag dammsög...
Tidigare idag när jag dammsög...
hallå...måste jag sitta i den här???
hallå...måste jag sitta i den här???

Ha det bäst!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.