Fredagen före 2012 – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

Fredagen före 2012

Japp, så blev det kvällen 😉 Mannen lagar middag, barnen tittar på TV och tonåringen duschar (ovanligt;)). Ville bara kika in och önska er alla en skön sista-fredagen-före-nytt-år 🙂 Ett nytt kapitel, teflonpanna-metoden ska införas för att slippa allt grubblande som energitjuvar skapar (dvs låta allt tråkigt bara rinna av), bara jag är ansvarig för hur året blir och jag har bestämt mig för att göra 2012 till ett ÄNNU bättre år än 2011! Sluta ta åt mig och sluta bry mig. Bonusfamiljer is not always funny games…ryggsäckar kan vara tunga.  Som sagt, teflonpanna-metoden will be da shit! Have a great one ya´ll 🙂

images

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mymiracle

    Tack! Var verkligen underbart att höra läkaren säga att livmodertappen var opåverkad! Jag hade verkligen börjat tro att nåt var på gång. Magsjuka och urinvägsinfektion på samma gång, dessutom över nyår, är ingen hit, men hellre det än att föda redan nu!

    Kram och gott nytt år!