Året som gått… – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

Året som gått…

Skulle kunna tro att jag bodde i cyberspace idag…nästan faktiskt. 😉 Sitter och blickar tillbaka på året som har gått. Ett år fullt av händelser, ett år som har gått i kärlekens tecken. Magnus och jag gifte oss i maj och i september kom vårt älskade kärleksbarn som blev pricken över i:et för oss.

En första gemensam semester (och sista ett par år framöver, om vi inte kan få till en NY resa el dyl ) med ALLA barnen i en liten stuga på stranden i Halmstad, bäddat för KAOS med en trotsig och retlig 6-åring, en tjurig tweenie (som inte är van att behöva ta hänsyn som ensambarn eller att åka på “Svensson-semester”), två tonåringar, varpå en tänder till vid minsta beröring från 6-åringen och en tonåring som helst höll sig för sig själv, solade och ville mest shoppa och slippa resten av familjen…ja just det ja, en pappa som gjorde ALLT för att alla skulle vara nöjda och en höggravid mamma som hade gravidhormoner utanpå kroppen. 🙂

Just då, inge roligt alls, men nu i efterhand asgarvar vi åt vår dumdristhet och att vi verkligen trodde att semestern skulle  uppskattas. Nästa år blir det nog hemmaplan med tjejerna, sedan drar jag, Millie och Magnus iväg en vecka, kanske roadtrip utefter Västkusten. Det blev i alla fall en oförglömlig semester som vi säkert kommer att sitta och skratta åt med tjejerna på jularna om några år. Påminner mycket om semestrarna med mina egna föräldrar och brorsor…ute på vägarna kors och tvärs igenom USA. 😉 Familjelivet är underbart!! Även om jag uppskattar min lilla familj väldigt mycket, lugnet…så älskar jag verkligen den stora familjen. Vilka härliga jular vi kommer att ha med alla samlade. 🙂

2012 sägs bli ett händelserikt år, ska bli spännande att se! Men idag njuter jag av den sista fredagen år 2011, TGIF 🙂

Tylösand sommaren 2011
Tylösand sommaren 2011
Millie i magen i v.30
Millie i magen i v.30
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.