Morrn morrn – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

Morrn morrn

Morrn  morrn!

Här är vi uppe och i full gång, skjutsat familjen, bäddat rent, startat tvättmaskin, plocka undan tvätt, startat diskmaskinen, vädrar…jajamensan man skulle kunna tro att jag var speedad så som jag har farit runt! 😉 Tvärtom så är jag dödstrött och tänker så här:  jag kör ett race nu på morgonen medan Millisen sover så att vi kan busa lite sen när hon vaknar (typ när som helst)  och när det är dags för nästa “nap” då “nappar” jag också! Bra plan.

Mycket som ska fixas med innan avresan på lördag, tvättar upp alla sommarkläder och funderar på vad som behövs till Millisen…har rest med barn massor av gånger tidigare, men inte en sån här liten. Styr även upp allt med barnen som vi lämnar kvar här i huset tillsammans med deras mormor och morfar…åh, längtar tills planet lyfter, kommer jag att slappna av. 🙂

Någon vaknar…fram med tutte och lek andan. Hörs lite senare 🙂

images

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pilla

    Härligt med semester! Vill också åka och slappa på en strand. Jag och mannen har sagt att brällopsresan får vänta tills nästa år. Jag var i v 28 när jag gifte mig och hade inte jättelust att åka någonstans då…MEN nu vill jag åka:)