Egentid – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

Egentid

Åh…denna egentid, ensamtid, egotid, mammatid, Jennytid…kärt barn har många namn och jag ÄLSKAR min tid! Händer ju inte direkt nu när man valde att börja om med en bebis igen…att vi dessutom fått en mammagris, tuttfia, nappvägrare, flaskvägrare gör ju inte saken lättare. 😉 Därför är den här tiden SÅ VÄLKOMMEN, båda barnen ligger i sina sängar, Magnus är på vift och Emma på träning. Med andra ord…SLAPP framför TV:n (jag kan titta på precis vad jag vill!!) innan Millisen vaknar igen. Lär ju inte sova för natten redan nu.

Ovanligt lugn kväll, allt har bara gått som en dans…vilket gör mig nervös…är det för att jag ska vara laddad inför natten? Kommer tuttfian tutta på tuttarna heeeeela natten? Eller kan det helt enkelt vara så att jag faktiskt bara helt enkelt bara ska ha en sån här perfekt dag?! Önska, önska, önska…

Nä, nu tittar vi på lite kärlek…snart kommer min stora kärlek hem…<3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.