Vilken dag! – The life of rosengren

The life of rosengren

Vilken dag!

Just nu i denna sekund, denna dag, har jag INGEN längtar what so ever att flytta in till stan! 😉 Underbar två timmars promenad utefter vatten, klippor, stränder och hamnar…så vackert och härligt. 🙂 MEN, om ni frågar mig om ytterligare några veckor, när snön vräker ner och jag är TVUNGEN ATT SKOTTA MIG NER FRÅN BERGET OCH SEDAN UPP IGEN, ja, då kan svaret bli någonting HEEEELT annat. 😉

Så synd att jag inte tog kameran, skulle bli så underbara höstbilder nu när solen lyser, mobilkameran suger:

får ju inte med allt det härliga, behöver zoooooma ju!
får ju inte med allt det härliga, behöver zoooooma ju!

006007

borde inte de sova nu?
borde inte de sova nu?

Träffade på en av alla de andra mammalediga här ute som vi slog följe med, så pinsamt, kommer inte ihåg vad hon heter! :S Men trevligt var det. 😉

Millisen sover på uteplatsen, jag möttes av en odör utan dess like när jag öppnade ytterdörren, slambilen hade varit här och tömt septitanken, fy fan säger jag bara. Dörren på vid gavel, vädring pågår, nu är lukten borta (förutom i badrummet).

Njuter av att få äta lunch  utan att sleva i mig maten nu när aptiten börjar komma tillbaka. 🙂

Emma kommer hem från sin pappa nu på eftermiddagen, men Maja stannar kvar lite till. Samtidigt som jag saknar henne så är det skönt att få några extra dagar utan att behöva passa upp och sysselsätta. Nu kan Millie och jag verkligen bara göra vad vi vill ett tag till. 🙂 Verkar äntligen ha blivit fri från viruset och allt annat skit som jag hade förra veckan så nu kanske jag till och med kan titta förbi jobbet, har inte varit där med Millie än.

Bäst att röja undan tvätten också innan Liten vaknar, sen kan vi gosa i sängen resten av eftermiddagen tills pappa Magnus kommer, då blir det veckohandling. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.