Klipptid och lodismorsa – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

Klipptid och lodismorsa

Usch och blä vad jag känner mig som värsta lodismorsan just nu, MÅSTE klippa mig i veckan, ska fixa en tid first thing in the morning, hade gärna gjort det INNAN pass fotot, kanske att jag hinner!

lodismorsa 5 veckor efter förlosssning
lodismorsa 5 veckor efter förlosssning
bebis i favoritfilten
bebis i favoritfilten

Blir ju inte bättre av att sitta och titta på “Top Model” 😉

Ikväll blir vi HELT barnfria, vilken lyx på en måndag,  oh la la…dock ej bebisfria 😉 Vad ska vi hitta på DÅÅÅÅ???? Dvs om bebis sover 😉 Det där med samlivet är ju inte alltid helt lätt när man har bebis…ibland prioriteras även sömn.

Oj oj, någon har visst vaknat på fel sida 😉 Kan det vara tutte hon skriker efter? Bara att hala fram den som vanligt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. idazäta

    Jag har också planerat att vara en lodismorsan efter graviditeten. Har dock bestämt att jag ska boka in en ta hand om mig själv dag i januari hos en kompis i Gävle. Klippa och färga håret är jag i stort behov av. Dock tycker jag att du ser strålande ut 🙂