Inte – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

Inte

många knop idag och det har varit behövligt! Emma och Maja har inte kommit hem från stan än, varit borta heeeela dagen med kusin Jossan. Magnus ska köra fys med Emmas innebandylag idag men jag har förbjudit Emma att träna då hon klagat på halsont i två dagar. Hon har läger i helgen, bättre att vila nu 🙂

Vilket otroligt behagligt väder vi har! Alla dörrar och flera fönster står öppna, nästan helt stilla och solen försöker bryta sig igenom det tunna molntäcket som snart är obefintligt. Skulle så gärna vilja få minst en till stranddag, är ju fortfarande bara augusti!

På fredag ska jag skjutsa Maja till hennes pappa i Västerås (över helgen)(och Sofia som kommer en sväng torsd-fred), Emma åker dit imorgon så henne ska jag hämta hem istället 😉 Blir helt snurrig när de åker i omgånger, men snart börjar skolan och tillbaka till vår struktur! Ska även hämta hem spjälsängen, mysigt och träffa lite gamla kompisar. Sen ska Magnus och jag njuta av vuxenhelg…vem vet, kan bli vår sista på väldigt länge!

Vecka 35 idag
Vecka 35 idag
Älskar Matteus...har några fat men vill komplettera med tallrikar...älskar även våra stora fönster bakom soffan
Älskar Matteus...har några fat men vill komplettera med tallrikar...älskar även våra stora fönster bakom soffan

003

Nu ringde tjejerna, precis satt sig på bussen i slussen 🙂

Då ska väl jag sluta skrota runt nu och snart börja förbereda middagen…det blir…trumvirvel…så avancerat som: spaghetti och köttfärssås! TADA!

Ha en skön kväll, det ska i alla fall jag ha!

Kram J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.