Resa med barn

Stinas nya overall

I slutet på förra veckan så kom det hem ett litet paket, närmare bestämt en ROSA (stora favoritfärgen här hemma för tillfället) overall av märket Ticket to Heaven som jag hade beställt från Babyshop . Overallen andas verkligen kvalité och inga knaggliga dragkedjor här inte, de flyter på som en dans. Overallen verkar hålla värmen riktigt bra. Här är det ju inte riktigt snö än men om knappt två veckor så åker vi ju upp till Tänndalen och där ska den få visa vad den går för.

Kan verkligen passa på att rekomendera Babyshop.se som webbbutik stort utbud av allt man kan behöva som småbarnsförälder  , SNABBA leveranser och dessutom bra priser. Sånt gillar vi!! Vem hinner springa på stan nuförtiden?!

Modellen heter Baggie suit och finns i regnbågens alla färger och har vattentäthet: 8000 mm, andningsförmågan ligger på 8000 gr/m2/24h. Priset ligger på ca 1499:-, lite beroende på vart du köper overallen. Väl värd att spana in med andra ord. Är ni klara med inköp av barnens vinterkläder?

20121126-113551.jpg

Lurvet på luvan är lite extra coolt tycker jag.

20121126-113559.jpg

20121126-113605.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.