Resa med barn

We R Family – Food & Lifestyle , 17/11 på Café Opera

I lördags gick Loppi.se´s 12 We R Family event av stapeln. Denna gång med temat ” Food & Lifestyle”. Eftersom att jag själv var där och jobade så blev det inte så mycket fotat av förklarliga skäl, har därför lånat nedanstående bilder från fotografen som var där, ni som vill se ännu fler bilder hittar dom på Loppi.se´s Flickr-sida, klicka här.

Det bjöds på afternoon tea från Teuset Java. På scen fick vi se tjejerna från Ramundberget, parfymexperten  Alexis Priftis och Tehuset Java , bloggpanelen summerade mammabloggåret 2012 och snackade spaningar inför 2013 med bloggarna BambiChrystelleMatstugan och Deer. Konferencier var Johanna Westman som även delade ut sin rykande färska kokbok ”December”.

Självklart så bjöds det på finfin goodiebag vid hemgång. 🙂

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.