Resa med barn

Koh Lanta och Huay Yang – läxhjälp för barnen

 

Thailand är ett väldigt poppis resmål bland barnfamiljer nuförtiden och något som jag tycker är väldigt smart är att researrangören Apollo har inlett ett samarbete med Sanuk – Svenska skolan i Koh Lanta . här får barnen hjälp med läxläsning om man reser vid andra tider och tillfällen än när skolloven är eller om man stannar en längre tid i Thailand. Nu i november har även en skola i Huay Yang öppnat och så småningom så kommer en skola även  i Hua hin öppnas upp under år 2013.

Sanuk´s verksamhet startade år 2004 och var den första Svenska skolan i Thailand. Skolan är öppen för alla barn i årskurs F- åk 9. Om du vill anmäla ditt barn till skolan så kontaktar du dem via  Svenskaskolanthailand.se . Apollos sida för Sanuk innehåller även en hel del information kring nedanstående förslag.

Du kan boka läxhjälp olika antal dagar och priserna är 780 THB (ca 180 SEK ) för tre tillfällen och 980 THB (ca 230 SEK) för fem tillfällen.

Skolan har också en  barnklubb med pedagogisk inrikting. Barnklubben är för barn mellan 3-6 år som stannar 2 veckor eller mer. klubben öppen alla vardagar mellan  8.30-11.30 samt på eftermiddagarna 15.00- 17.00.Du kan boka barnklubben direkt på hemsidan och du väljer vid bokningstillfället om du önskar för- eller eftermiddagar. Priset per vecka är 3.950 THB (ca 930 SEK). Frukt ingår alla dagar.

Sanuk anordnar dessutom simskola och simlekis för barn från 3 år och uppåt. Även detta bokar du via hemsidan. Priset för fem tillfällen är 2.895 THB (ca 675 SEK).


 

(bilder lånade från apollo.se)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.