Resa med barn

Tänndalen Ski Lodge

Helgen 6-9 december så kommer jag och ett gäng bloggare att befinna oss uppe i Tänndalen för att testa nya lägenhetshotellet Ski Lodge och alla härliga skidbackar. Ska bli superskoj och ni kommer självklart att få följa mig i både text och bild under alla 4 dagar.  Min käre make, de två yngsta barnen och ”barnvakten” mormor att få följa med, sicken tur de har va…  Vill ni kika in hos de andra bloggarna så hittar ni de här : Sarianne, Tina och Johanna.

Ski Lodge Tänndalen

Den 12 december öppnar en helt ny Ski Lodge i Tänndalen, en av de mest snösäkra skidorterna i Europa. Den höga höjden har gjort att skidåkare har vallfärdat till Tänndalen i 80 år och i dag finns här både alpin åkning i toppklass och världens största längdåkningssystem.

– Ski Lodge Tänndalen har ett perfekt läge direkt vid pisten och vi drar fram längdspår ända till hotellentrén. Inredning och byggnadsstil har inspiration från Härjedalen och här finns både exklusiva lägenheter och generösa utrymmen för restaurang, barer, relax och lounge, säger Richard Palmgren, platschef Tänndalen för Grönklittsgruppen.

En efterlängtad nyhet. Bättre kan du inte bo! Ski Lodge Tänndalen, som invigs Luciahelgen 2012, erbjuder 65 välutrustade lägenheter med fyra till åtta bäddar, sviter, restaurang, barer, lounge och relaxavdelning. Alla lägenheter har fullutrustat kök, allrum med matplats, soffa, TV, dusch/wc, altan eller balkong och skid- och pjäxförråd. Sviterna är dessutom utrustade med bastu.

I Ski Lodge Tänndalen bor du faktiskt mitt i backen. Liftar, pister, skidskola och sportshop finns i direkt anslutning till det stora skidtorget vid foten av backen. Ski Lodge Tänndalen är det optimala boendet för familjer, läger, grupper och konferenser. Ja, för alla som älskar fjällen och skidåkning. Här är det bara att kliva rakt ut i backen från lägenheten.”

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.