Resa med barn

Lollo & Bernie gör debut i Karibien

Vings populära maskotar Lollo & Bernie hakar på Karibientrenden och för första gången någonsin tar de nu sitt pick och pack och beger sig västerut till Dominikanska Republiken. Maskotarna återfinns på Vings familjehotell SunGarden Gran Bahia Principe Bavaro i Punta Cana och kommer så att göra fram till slutet på mars 2013.

Idag anländer vinterns första Vinggäster till Dominikanska Republiken och på plats för att välkomna soltörstande barnfamiljer till hotell SunGarden Gran Bahia Principe Bavaro (VVVV+) väntar nu för första gången Lollo & Bernie.

–       Lollo & Bernie är omåttligt populära ute på våra destinationer, såväl bland föräldrar som bland barn. Medan de vuxna njuter av lite egen tid i solstolen passar barnen på att ha roligt med Lollo & Bernie. Att Lollo & Bernie nu finns på plats i Dominikanska Republiken känns såklart mycket roligt och det bäddar för en riktig familjesuccé, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

SunGarden Gran Bahia Principe Bavaro är ett stort och trevligt All Inclusive-hotell vid den vackra stranden Playa Bavaro i Punta Cana. Här finns gott om plats för hela familjen och på hotellområdet finns två poolområden, fina grönområden, restauranger, barer och butiker samt olika sportaktiviter. På kvällarna anordnar hotellet olika typer av underhållning.Programmet varierar, men är alltid familjevänligt. Hotellets minitåg går dygnet runt och på området finns även gym, minigolf, tennis och ett fint spa med relaxavdelning.

Lollo & Bernie kommer att vara på hotellet från och med idag, den 8 november 2012, till och med den 28 mars 2013. Under den perioden kommer det även att finnas en barnklubb med skandinavisktalande personal på plats. Tillsammans med Lollo & Bernie kan barnen ägna sig åt en rad olika aktiviter under semestern, såsom Play & Splash, Mini Maraton och skattjakt. En gång i veckan anordnar maskotarna även After Beach och MiniStars samt uppträder med en egen minishow och bjuder in till MiniDisco.

Lollo & Bernies popularitet har gjort att Ving i år har utökat deras närvaro på fler hotell än tidigare och de träffas nu på sammanlagt sex SunGarden-hotell i vinter (utöver de fem Sunwing-hotell där Lollo & Bernie finns under vintersäsongen).

Prisexempel

Två veckor på hotell SunGarden Gran Bahia Principe Bavaro (VVVV+) med avresa torsdagen den 14 mars 2013 från Arlanda, Stockholm. Boende i dubbelrum juniorsvit med All Inclusive för två vuxna och två barn, 59. 940 kronor.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.