Resa med barn

Natusan Bedtime

Här om veckan fick jag hem några produkter som ingår i Natusan Bedtime-serien. Använde mycket Natusan till Selma när hon var liten . Så detta blev en liten nostalgitripp . Kan verkligen rekomendera alla produkterna, och som en liten bonus så doftar de underbart gott. Nästan så att jag funderar på att använda produkterna till mig själv också. 😉

20121104-162835.jpg

Pressmeddelande:

Skapa trygga kvällsrutiner för dig och ditt barn
Bättre sömn för hela familjen med Natusan® bedtime
Sommar och semester innebär ofta oregelbundna tider även för de allra minsta. Detta kan för många vara svårt att komma ifrån nu när hösten är här och vardagen är ett faktum. Natusans® milda serie bedtime innehåller tre produkter (bath, shampoo och baby oil) med lugnande och avslappnande egenskaper, som i kombination med trygga och bra kvällsrutiner hjälper ditt barn att somna och sova bättre natten igenom.

En undersökning* av levnadsförhållanden genomförd av SCB visar att sömnproblem bland kvinnor och män mellan 25-34 år har ökat med nära 14 procentenheter de senaste åren. I denna grupp ingår många småbarnsföräldrar. Karriärskrav och egna fritidsintressen tillsammans med den nya tillvaron med småbarn kan skapa en trötthet som i värsta fall kan leda till utbrändhet. Mot bakgrund av den statistiken är det viktigt att sömnen hos både föräldrar och barn tas på allvar för hela familjens välbefinnande.

Natusan bedtime
Natusan® har utvecklat en hudvårdsserie som är specifikt anpassad för att främja barns nattsömn. Genom att kombinera serien med Natusans framtagna god natt-rutiner skapas trygga kvällsrutiner som enligt studier underlättar nattningen och gör vardagen enklare för hela familjen.

Kvällsbad
Inled ditt barns kvällsrutiner med ett bad för en mysig och avslappnande stund tillsammans. Använd några droppar Natusan® bedtime bath med doften Natural Calm® i badvattnet för att tvätta barnet utan att torka ut huden. Vattnet bör hålla ca 37°C, kontrollera temperaturen med armbågen för att undvika att vattnet är för kallt eller varmt. Om barnet redan hunnit få längre hår, använd det dokumenterat milda Natusan® bedtime shampoo med en lugnande doft av lavendel för skonsam rengöring av håret.

Babymassage
Natusan® bedtime baby oil skyddar och återfuktar barnets hud och verkar lugnande tack vare doften Natural Calm®. Smörj in babyolja på våt hud efter exempelvis bad eller vid blöjbyte. Babyolja passar utmärkt vid babymassage innan läggdags. Se till att det är en behaglig temperatur i rummet och lugnt och stilla kring barnet för bästa möjliga avkoppling.
Avsluta dagen med en lugn stund
Att aktivera småbarn med stimmiga lekar innan läggdags innebär ofta att nattningen drar ut på tiden. Varva istället ner tillsammans genom att dämpa belysningen, spela lugn och rogivande musik eller läsa en godnattsaga. För att undvika att barnet blir beroende av amning för att kunna somna, låt barnet somna i sin egen säng.

Cirkapriser:
Natusan® bedtime bath, 31 kr/250 ml Natusan® bedtime shampoo, 28 kr/200 ml Natusan® bedtime baby oil, 28 kr/200 ml

Serien Natusan® bedtime finns att köpa i dagligvaruhandeln. Samtliga produkter i serien är märkta med symbolen ”Dokumenterat mild” vilket är en garanti för att Natusan® babyprodukter är milda och skonsamma. Natusan® bedtime bath och Natusan® bedtime shampoo är även märkta med symbolen ”No More Tears” vilket innebär att produkten är lika milt mot ögonen som vanligt vatten.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.