Resa med barn

TrayKit

 TrayKit löser ett problem de flesta föräldrar har när de är ute och reser med sina barn, att få leksakerna att inte rulla iväg. TrayKit kan dessutom vecklas ut mer än bara locket, vilket gör den ännu roligare för barnen som då får en större lekyta och mamma & pappa kan koppla av!

TrayKit är en enkel allt-i-ett lösning för barn att bära med sig deras favoritleksaker. De kan spänna fast TrayKit på bordet i flygplansstolen, på sätet framför dem i bilen eller ha den på bord eller golv – inga mer leksaker som rullar iväg!

”Som så många föräldrar, har jag rest många gånger packandes och bärandes på all sorts håll-dem-lugna-leksaker, som ramlar ner på golvet när de ramlar av det nerfällda bordet!” Solvej Biddle uppfinnaren av TrayKit och mamma till två barn.

TrayKit är perfekt att ha med på resor, då ditt barn kan packa TrayKit med leksaker att ta med. De kan sedan fästa den vid stolsbordet eller använda den var som helst annars. Öppna TrayKit och få en perfekt lekyta med sidoskydd – inga fler leksaker på golvet. Trevlig semester!

Mått: 35x28x9 cm
Ålder: 2+
Lekyta : 32×32 cm som kan expandera till 32×50 cm

OBS! Leksaker ingår ej.

Finns att köpa på Minimango.se

 

   


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sarianne

    BRA tips, är verkligen ett problem jag känner till, barnen packar gärna sitta pyttesmå grejer som flyger åt alla håll och kanter så den där väskan ser ju verkligen bra ut!