Resa med barn

Palma aquarium

På söndagar är i princip ALLT stängt på  Mallorca. Lite snabbmatsrestauranger och någon supermarket har dock öppet.  Palma Aquarium som ligger strax utan för Palma ”city” har öppet 365 dagar om året och är väl värt ett besök.

Palma Aquarium är en marin djurpark med 55 stycken akvarier. Tillsammans återskapar de vackra marina djur- och livsmiljöer. Du kan se färgglada fiskar och andra djur från Medelhavet, Atlanten och Stilla havet. Här finns fler spännande miljöer, exempelvis en regnskog och en sköldpaddsstrand.

Utomhus har de anlagt en stor trädgård (40.000 m2) med akvarium –  Bland annat med Hammarhajar och rockor!
Där finns även  Europas djupaste akvarium: The Big Blue. I detta akvarium kan besökarna se över 200 arter, bland annat hajar, på bara några centimeters avstånd. Fanns även massor av vackra blommor planterade lite varstans.

Entrén ligger på ca 200:- /vuxen. Om du bor på ett hotell som har samarbete med aquariet kan du dock komma lite billigare undan, fråga i hotellets reception så får du en kupong/biljett, då ingår det oftast en liten present till barnen också.

Passar alla åldrar, både bebisar som vuxna.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.