Vips så försvann d…. – Rebecca Dufwall

Rebecca Dufwall

Vips så försvann d….

Hej & hå vad dagen kan gå! 

Jag har fortfarande punkter på “To do listan” att göra men kroppen behöver sova efter en hektisk dag. 

Dagen startade med 7,5 km promenad i morgonsolen med M & C. Så härligt! Efter det åkte jag och lilla N till stan för att handla nya blommor, målarfärg och lite snacks till morgondagens bilfärd till Göteborg. Imorgon ska jag och töserna bo på hotell, mysa med bästa vännen och gå på event som bästa Jennfier anordnat! Ska bli så roligt. 

Väl hemma fortsatte vi tvätta, packa och laga middag. Dagens middag blev en riktigt smaskig lasagnette 

  
Har ni inte testat ärtskott så gör det, så gott! 

Maten gick hem hos båda töserna och de åt varsin riktigt stor portion mat. Dessutom kan Lasagnette vara den godaste maten att värma dagen efter! 

Nu sitter vi i soffan, klockan tickar och det är dags att krypa ner. Vi ska upp tidigt och packa klart! Hoppas på en hel natts sömn inför bilresan 

Godnatt fina ni! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    Lasagnette just har jag aldrig hört? Vad använder du för recept? Alltid bra med rätter som är goda att värma dagen efter

  2. Mathilda

    Hade jag haft lite av din energi hade jag varit nöjd, heja dig! Jag tänkte bara fråga, har för mig jag läst att du haft strul lite strul efter kejsarsnittet i samband med löpning? Jag gjorde mitt ks i november och får fortfarande väldigt ont i nedre delen av magen om jag lyfter för tungt eller springer. Fick du någon klarhet i vad det berodde på?