Viktigt för mig!  – Rebecca Dufwall

Rebecca Dufwall

Viktigt för mig! 

Nej man kan inte alltid vara 100 % kontaktbar och synlig! Dagarna som varit har varit underbara, jag har försökt spendera tiden fullt ut med familjen och dessutom med så lite mobil/data som möjligt! Vi har gjort lite vad som faller oss in och ikväll spontangrillade vi tillsammans med våra vänner. Jag vill känna mig “ledig” ibland och bara göra saker som jag vill utan massa måsten! 

Vi bjöd på helgrillad kyckling med somrig pastasallad och vitlöksbröd, det smakade inte illa alls! Efterrätt och godis har vi ätit så det räcker men självklart blev det en liten gottesak till kaffet – ministrutar! Supersöta. Har ni inte testat så gör det, perfekt storlek! Alla barnen slocknade gott och vi kunde spela lite spel! Jag älskar spel!  Denna gången fick vi lära oss ett nytt kortspel, så kul. 

Vi har inte bara lallat runt hela påsken utan vi har även gjort lite nytta. Alla räckespelare är målade en omgång och imorgon ska vi kämpa oss igenom nösta lager så vi är klara sen. De står ju mitt i matsalen och är dessutom i vägen så vill bara måla klart och flytta ut dom igen! Skönt när de väl är målade och klarar tills vi bestämt oss för att sätta upp resterande räcke. 

Jag älskar att vara före i planeringen och just nu ser det bra ut, övervåningens fönster är putsade, byte av taket snart i rullning, alla pelare snart målade och klara för uppsättning. Nästa veckan är det kalasförberedelser inför Nicoles 1-års kalas (ja jag vet, hon är redan 1 år) stoppa tiden! Så det blir nog inte mycket annat gjort veckan som kommer. 

  
Det tar sin lilla tid att måla en sånhär pelare utan rinningar.. 

Supermysig kväll! Nu väntar sängen och en skönhetssömn (förhoppningsvis) 

Godnatt! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sheima

  Hej Rebecca.
  Jag vet inte om du läser kommentarerna eller svarar på dem men jag ger det en chansning. Tänkte berätta att jag har följt din instagram och blogg ganska länge nu, ett bra tag innan du blev gravid med lilla Nicole. Du bjuder på så mycket fint inspiration (Även om jag inte alls är lika inredningstokig som du är). Dina flickor är fantastiska och det är så roligt att följa med på alla projekt du håller igång.
  Jag har själv nyligen startat en blogg då jag blir inspirerad av er som varit igång ett tag. Den är inte alls lika rosa och barnklädersinspirerande som din, men det är kul att skriva och dela med sig av foton från vardagen ändå så tack för det! :)

  Fortsätt göra det du gör, för du gör det väldigt bra.
  Mvh Sheima från Malmö.
  (www.livssheimat.blogspot.com)