Västkusten ♡ – Rebecca Dufwall

Rebecca Dufwall

Västkusten ♡

Tidigt på morgonen for vi över till västkusten. Raka vägen till hönö till Kims morfar på 82år (läs max 65år i kroppen och sinnet.) Bilresan gick kanon, strax innan Göteborg ville jag sträcka lite på Nicole och Nellie fick en glass. Perfekt att ta ett litet stopp och piggna till lite! 

  
När vi kom fram fick vi en riktigt god lunch och lite glass på maten, mums! Det är så härligt här ute. Nu har vi precis varit ute på en promenad vid hamnen och Kims morfar tog oss på en guidad tur genom Öckerö för att visa lite fina hus. Jag älskar ju att åka runt och blir inspirerad :) 

   

 

Här fikar man ett par gånger per dag så vi har gottat i oss Erlands bullar och sockerkaka precis, lyxigt! Om en stund ska vi även tända grillen och fylla magen med lite middag. Vi laddar upp inför Liseberg imorgon ;) Hoppas på bra väder bara så vi slipper frysa. Lite shopping vill jag gärna hinna med också! Får jag bestämma stannar vi en natt till på hotell och myser innan vi åker till Halmstad men vi får se vad resten av familjen säger! 

 
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. felicia

    Ja frysa kommer ni nog defensivt inte göra de ska bli 29 grader imorgon här i Göteborg, hoppas ni får en trevlig liten trip i goa Göteborg. Kram